Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 30-03-2008, 01:37 AM
piyanistkemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
piyanistkemal piyanistkemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Premium Üye

Adana Şubesi
Tecrübe Puanı: 8
piyanistkemal
Standart Cevap: xd9 SND.......VAY VAY.....

A1000 TR ile verilemeyen tadı; Tyros2 lezzetine yaklaştırmak amacıyla Mega Voice Teknolojisi adındaki Sample (Örnekleme) sistemiyle; erişilebilir ve sınıfında rekabetçi bir fiyat ile OR700 ile sundu Yamaha...
Bu arada; Korg ve Ketron orta sınıfta PA800/500; SX3000 modellerine ağırlık verirken; üst sınıftaysa PA2X; Audya vb. modelleri sürdüler ileriye.
Ben bir Batı Bar müzisyeniysem; bu videodakiler, üstte saydığım marka ve modeller hiç ilgimi çekmez. Gider Roland G70 edinirim uzun ömürlü kullanmından yararlanırım; sorun yaşamadan ekmek kazanırım.
Restoran, otel, Türkü Bar tarzı yerlerde iş yapmaktaysam Korg PA800 den şaşmam.
Stüdyo çalışmaları yapıyorsam üst sınıf klavye seçerim.
Düğüncüysem farketmez. Arap drum kitleri ve belli başlı yerli ses içersin yeter.
Tabi bunlar kişisel görüş.
Yamaha OR700 ile iyi bir yönlenişin ilk adımını attı; ancak klavye üreticileri son kullanıcıların görüşlerini ne kadar alırlar ve önemserler bilinmez ki; ben bu makinanın (diğer Yamaha'lardaki gibi) aşırı tiz ses renkleri barındırımasından memnun değilim.
Oturaklı ve dolgun sesler bakımından daha XD9 a erişmiş görmüyorum.
Ha, eklentiler yapmaya; düzenleme ve değişikliğe olanak veriyor; biri çıkar hazırlar setler ve sample lar; o vakit hakkını veririm.
Tabiidir ki; bunlar kişisel görüşlerim; videoda tanıtım yaparken macun çeken arkadaş ritm açmamış. İyi ki açmamış. Zırıl zırıl seslerden oluşan havada kalan ritmleri ses tesisatından tonlama becerisi olmadan vermek keyif duymayı engelleyecektir.
Hayırlı geceler.