Herkeze selamlar,
Öncelikle bezdiren sorunumu anlatmak istiyorum.Birçok forum ve yazı okudum çözemedim.Umarım bilen yada başına gelip çözen birilerini vardır.

Cubase sx3 de midi kayıtı başlattığımda ve çaldığımda bazen ne çalarsam aynen sorun yokmuş gibi kaydımı yapabiliyorum..fakat bir süre sonra yada cubase'i ilk açtığımda da olabiliyor,yazdığım sesler akorlar vs...satırın en başında birikmiş olarak kaydediyor...örnek;4 ölçülük bir piano partisini reeltime çalıp kaydediyorum ve muhteşem son bütün bastığım sesler en başta birikmiş zodooonnnkkk diye bir ses geliyor haliyle....(bazen hiç yazmıyor bile)
az buçuk kullanmayı biliyorum cubasei,bilen arkadaşlarıma da danıştım fakat çözemedik.herşeyi kalemle yazmaktan canım çıktı.
Bilgisayar pentium d 3.00 GHz - 2 gb ram-işlemci anakart falan yeterli...Ses kartım Yamaha Go46...klavyem Korg O1/Wfd...Bilgiler yeterlidir sanırım..
Birçok şey denedim deneyler bile yaptım başka cubaseler kurdum device ayarlarını kurcaladım forumlarda tavsiye edilenleri falan ama yok...
Şimdiden teşekkürler...Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum