Arkadaslar böyle ayrintili yazmak istedim cünkü ben bir cözüm araken bazi arkadaslarin problemleri ve cevaplari okurken bana care oldu.bende onun icin böyle ayrintili yazdim.belki baska arkadaslara yardimci olur diye.
3.cüsüBen ilk kez bir SET yüklemeye kalktim.aksam saat 7'den sabah 8'30 falandi bir türlü bitmedi.Burdan yükledigim Set adini vermek istemiyorum.Birincisi belki o set'i yapan arkadas kendisi olamayabilir.Diye kümmet altina koymak istemiyorum.Ikincisi kimse bilerek bozuk Set'i buraya koymaz.
Ben kullanilmis olarak aldigim Org'un kendisinde önceden hatali durumda satin almis olabilirim diye.Sebebi arastirirken bazi arkadaslarin karsilastigi problemlerden bir tanesi söyle yazmis ben USER1 siliyorum silinmiyor diye yazmis.Cevap veren arkadaslar ise nand falan format at vs...yazmis onun icin burdan yükledigim set'ten oldugunu düsünmüyorum.Fakat bozuk SET te ORG'U bozabilir onuda burda okudum.Neyse benim sebebim önceden olabilir diye set atmadan önce sitede okudugum gibi gereken herseyi (all multisample - ram silmek)ve systemdeki yani Org da kullanmakta oldugum set'i de tek tek icine girip sound,pad.perform,global,systle daki herseyi silerken USER1 silmek istedigimde bir hata verdi tam hatirlamiyorum ama manasi galiba suydu bu dosya silinmis zaten diye ama user1 orda hala ici bos fakat user1 yazisi orda duruyordu.diger user2 user dk hepsini ismi dahil silmistim.ve fav01 ve digerleride sildim.Bu sekilde saglikli oluyor haberiniz olsun arkadaslar böyle ögrendim böyle yaptim.diger burda emek veren arkadaslar okursa beni onaylayacaklardir beni.

1.problem benim Org'un cd'si yok format atmam gerek oldugunu söyledi (burdaki piyanist arkadas) ne yapabilirim.
2.Sizde Format atmalisin derseniz benim su HD ve SSD-u setleri silinirmi.yani kaydetmeliyim mi USB'ye?format atmadan önce.
3.
fakat inceledigim kadariyla os 1.51 at diyor bi arkadas,diger arkadas yeni version 2.01 yükle diyor.ve yenisi gelmis pax1 3.01 mi 3.00 mi yoksa bumu.

4.Yükleyen bazilari yazmis ses yok diyor; biri olmadi diyor atamadim diyor.Cevap olaRAK kullandigin set'in Global'i yükle demis.Böyle gidiyor.
5.Nelere dikkat etmeliyim Sorunsuz bir sekilde atmam icin. (benim cd'yok okudugum kadariyla 127mb yada 129mb diyorlar arkadaslar bu cd'im yok) ve en yeni version mu?atmaliyim.galiba 3.01 di burda gördüm pax1 icinmis olurmu?