arkadaşlar merhaba....

mix ile ilgili bişi açıklıyacagım.
bundan önce Krk Rokit 8 ve -audio nun fasttrack pro ses kartını kullanıyordum...

taki arkadaşımın kurmuş oldugu studio da ADAM A7x ve focusrite pro 24 ses kartında kendi şarkılarımı dinledikten sonra... inanın bu zamana kadar duydugum en iyi referans monitör adam lar... bütün alt sesleri duyabildim diyebilirim. üst frekansları 50 khz e kadar duyuran ve 4 kez üst üste en iyi referans monitörü seçilmesi beni şaşırttı.

bunun gerçekleşmesinde rol oynayan diger bi ürün ise, Primacoustic london 12a studio kit'i + üst köşelere koyulan üçgen şeklindeki cumulus + alt frekansların uhuldamalarını kesen australis ise alt köşelere koyuluyor.

kayıt mikrofonu seçiminde ise size Mxl ' in en iddialı mikrofonlarından biri olan genesis tube ' ü öneririm. hakkında daha detaylı bir bilgi için, ses mühendisi bi arkadaşımız başka bi forumda test edip, sonuçlarına alttaki linkten ulaşabilirsiniz...

muziktek.net • Konuyu görüntüle - MXL GENESIS

ben bu ekipmanların hepsinin içinde bizzat bulundum ve yakın bir süre içersinde kendi home studio mu profesyonelleştirmek adına bu saydıklarımdan temin edecegim...

ayrıca bu yazdıgım ürünler Türkiye'de mevcut.
distribütör' ü AKALIN MÜZ?K ELEKTRON?K - Profesyonel Müzik Yaz?l?m, Donan?m ve Stüdyo Ekipmanlar?, Stüdyo Monitorler, MIDI Keyboard ve Ses Kartlar?

Mert Güven...

Müzikle Kalın.