SATILDI!

Klavye evden dışarı hiç çıkmadı. Korg genel Distribütörü Mega Müzik'ten satın alınmıştır. Faturası ve kutusu mevcuttur. Cihaz toplamda 25-30 saat civarında açık kalmıştır. Gerçekten çok az kullanıldı. Sadece hobi amaçlı bu kadar pahalı ve değerli bir aleti bulundurmak ihtiyaç fazlalığı olduğu için satıyorum.

Üzerinde hiçbir çizik, tuşlarında yada herhangi bir yerinde en ufak bir kusur yoktur. Türkiye'deki kullanıcıların sıkça ve hoyratça kullandıkları pitch bend'i hiç kullanılmamış gibi tertemizdir. (Batı müziği için kullandığım için çok az kullandım.) Ciddi alıcılar gelip cihazı diledikleri gibi deneyebilirler.

Fotoğraflar cihazımın kendi fotoğrafları,üzerlerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. İsteyen arkadaşlara cihazın profesyonel fotoğraf makinası ile çekilmiş bu detaylı fotoğrafların orjinallerini gönderebilirim.

Bildiğiniz gibi PA1X, Korg'un bu serisinin ilk modelidir, ancak hala PA1X kalitesinde tuşesi ve malzeme kalitesi olan bir PA serisini satışa çıkarmadılar. Teknik olarak fazlası olmasına ve bir üst modeli olmasına rağmen PA800 bile , PA1X 'in yanında oyuncak gibi duruyor.

Satıştaki üründe Hard Disk (içinde setler, sesler , ritmler, sampler ve MIDI'ler var) , 32 MB RAM mevcuttur.

Ayrıca Mega Müzik'in özel üretimi olan ve sünger bir çanta için çok kaliteli ve pahalı olan kalın korumalı sünger taşıma çantasını da HEDİYE ediyorum.

Arkadaşlar fiyat olarak 2000 € düşünüyorum. Cihazım donanım olarak belki full değil ama sıfır gibi temiz bir cihaz alacağınıza emin olabilirsiniz. Beni ve cihazımı MEGA Müzik Seyfullah Bey'den de teyit edebilirsiniz.

Adım Metin. Telefonum 05*****

NOT: Arkadaşlar siz ürünü almak isteyeip istemediğinize karar verin, tek probleminiz fiyat olacaksa lütfen beni arayın, konuşalım. Ortak bir noktada anlaşırız.