fderin78 hocam verdiğiniz bilgiler gayet açık ve net olduğundan kafamda çok güzel yer etti. Anlatımınız için çok teşekkür ederim. Ben henüz 2 gün önce aldım Pa 800 ü. Yüklemede ve ayarlarında sıkıntı yaşamayayım diye aletin kutusunu aldığım bayiide açmalarını ve seti onların yüklemelerini rica ettim. Yüklenen setin kopyası şu an bilgisayarımda var. Klasör özelliklerinden "Diskte Boyutu" kısmında yazan değer 67.543.040 olarak görünüyor. Yani şimdi bu orgumun RAM' ini zorluyorum anl***** mı geliyor ve ne yapmalıyım? Eğer ki birşeyler silmem gerekiyorsa sanırım solo taksimlerden birini silsem iyi olacak. Öyle sanıyorum ki en çok yer tutan o .KMP formatında yüklenen looplar. Şu an onlardan 4 tane yüklü. Silmelimiyim?


Bir de bu başlık altında "Song Play" konusu ile ilgili bir abimize yardımcı olurken "Vokal" konusuna değinmişsiniz. Benim Mikrofon efektleri yüklü değil. Bunu yapabilmem için yüklü olan bir setin "VPPRESET" dosyasını yüklemem yeterli olurmu yoksa "Setup.gbl" dosyasıyla her ikisini yüklemem mi gerekiyor? Ve de bunu yapmadan önce eski dosyaları yani şu anki yüklü olanları silmem lazım mı?

Ben bu sorum için burada başlık açmıştım. İsterseniz cevabı oraya yazın ki o başlık altında başkalarına da faydası dokunur belki.

Teşekkürler...