Bir kaç gün sonra sağdan soldan aldığım tavsiyelerle alacağım org yanlış yapmak istemiyorum arkadaşlar bakıp geçmeyin güzel bir tavsiyede bulunun bana açıklayıcı bir yorum yaparsanız Sonsuz teşekkürlerimi sunarım .. Niye acelem var bir kaç gün içinde alamazsam bir daha hiç alamam o yüzden arkadaşlar..
ARKADASLAR BIRCOK ARASTIRMA YAPTIM FORUMALRIDA TAKIP EDIYORUM DEGERLI YORUMLARINIZI OKUYORUM

DUGUN KINA OZEL GUNLERDE YEMEKLERDE MUZIK CALMAK ISTIYORUM VE BIR TURLU HANGI KLAVYEYI ALACAGIMA KARAR VEREMEDIM ARKADASLAR


BANA GUZEL BIR AKIL VEREN DEGERLI MUZISYEN ARKADASLARIM BU KONUDA YILLARINI VERMIS EMEK TER DOKMUS TECRUBELI ARKADASLARIM SIZE SESLENIYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN.. KAFAM COK KARISIK BU ÇARŞAMBA ALLAH ın izniyle ALACAGIM Klavyeyi fakat tamam bunu alacagım diyemiyorum kimine soruyorum nese tmm diyorum pa2x alayım diyorlar gerek yok pa800 ün kasasını değiştirmiş olursun fark yok ram artırırsın diyorlar kimisi diyor yok pa2x farklı kimisi diyor pa3x al pa 80 alayım desem oda demode oldu sanırım Ketron sx3000 ile pa800 e sıcak baktım fakat şöyle alınca bana yıllarca gidecek değiştirmeme gerek kalmayacak hangi orgu tavsiye edersiniz arkadaşlar bütcem pa3x veya tyros 4 alacak kadar iyi çok şükür değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar nerede hangi amaçla kullanacağımı siz değerli dostlarıma yazdım tavsiyelerinizi dikkatle bekliyorum teşekkürler Saygılar... (Ha birde ram yakmaymış kitlenmeymiş takılmaymış düğünün ortasında kesilme bu tarz sorunlarında görünmeyecegi garanti bir klavye tavsiye ederseniz çok sevinirim arkadaşlar..)