Arkadaşlar atama dolayısı ile vakit sıkıntısından satıyorum ekipmanımı

ni audio kontrol 1 için 290 tl istiyorum gg veya sahibinden üzerinden almak isterseniz komisyonu ilave ederim üzerine. isterseniz %5 indirim zamanı denk getirip gg den yarısını vermeden alabilirsiniz. sorunsuzdur, zaten evde ve seyrek kullanılmıştır. 192 khz örnekleme oranına sahip. bütün içeriği kutusuyla göndereceğim. kullanımı konusunda detaylı bilgi vereceğim alan arkadaşa, tekrar söylüyorum ürün sorunsuzdur.

Audio Kontrol 1 | Native Instruments | Ürünler | Akalın Müzik

AKG P220 hiç kullanılmadı diyebilirim aldığım gibi vereceğim, üzerindeki jelatini bile duruyor bir sefer kayıt aldım onun dışında işim olmadı ona da 520 tl istiyorum, ürün almanyadan geldi mağaza çıkartması falan duruyor anlıyorsanız garantide işinize yarar düşürmezseniz zaten garantiyle işiniz olmaz 3 aylıktır ürün. shock mount ve kutu içeriği ile göndereceğim bandrol vb hepsi duruyor sağa sola bir şey yağıştırma hobisi olanlar için bir sürü çıkartma var:-))))) ürün ikinci el değil sıfırdır diyebilirim kokusu bile duruyor. mikrofonu gg veya sahibinden üzerinden almak isteyene komisyon yarısı benden (535 olur yani). kargo sizden.


AKG Perception 220 Condenser Microphone - Condenser Mikrofonlar - AKG

bose,klipsch,yamaha,denon,kef,onkyo,jamo,denox,wha rfedale,jbl,antari,american dj,numark,gemini,behringer,b c,hk,inter m,sennheiser,mipro,carol,acme,klotz,astron,spekon, quad,allen healt,community,pioneer,klipsch,trombo,tromba,mara ntz,fal,sony,akg,unof

alperlp@hotmail.com