Ben de aynı dertten muzdariptim.birtürlü yapamıyodm.setupların içinde content dosyası olmuyordu.bu nedenle nexusu çalıştıramıyordum.content dosyasını indirdim ona rağmen yine yapamamıştım.bu sorunu bu şekilde anlatan kimseyi bulamamıştım.fakat kendim uğraşa uğraşa sonunda buldum.aynı çileyi çekenler vardır diye de paylaşmak istedim.


Öncelikle herhangi bi nexus setup ını kuruyoruz.kurarken o Program Files a kaydediyo.siz masaüstüne kaydedin.yükleme bittikten sonra.C:\Program Files\Image-Line\FL Studio 8\Plugins\VST klasörüne masaüstüne kaydettiğimiz Nexus klasörünü yapıştırın.şimdi bu klasörün içinde nexus content klasörü yoksa yani 0testtone dosyası yoksa program çalışmaz.bunun için aşağıda vereceğim Content dosyasını download edin.download ettikten sonra C:\Program Files\Image-Line\FL Studio 8\Plugins\VST\Nexus klasörüne girin. boş alana sağ tıklayıp Nexus Content adında bir klasör açın , onun içine de Samples adında bir klasör açın ,klasöre girin onun içine de ROM adında bir klasör açın. indirdiğiniz 0TestTone.nxs dosyasını bu klasörün içine kaydedin.ve işleminiz tamam.


Geri kalan da Fl studio 8 den nexusu gösterip çalıştırmak.ilk önce açarken yine 0testtone isteyecek.açılan pencerede C:\Program Files\Image-Line\FL Studio 8\Plugins\VST\Nexus\Nexus Content\Samples\ROM buraya girerek 0testtone adlı dosyayı göstereceksiniz.yine hata vericek tamam diceksiniz bidaha göstericeksiniz ve bu sefer olucak


güle güle kullanın


alıntı değildir.