Her ne olursa olsun emek veren herkesin ellerine sağlık, iyi kötü demeksizin emeğe her zaman için saygı duyarım. Çünkü birşey ortaya çıkarmak için YA PARA VERİRSİNİZ YA DA ZAMAN.

Konuya açıklık getirme hususunda önerim şudur. İnternet üzerinden ikinci el ürün sattığınızı düşünün. Nasıl alıcıları elimizdeki ürünün kondisyonu hakkında (ör. 10/10 sıfır gibi temiz ya da 6/10 idare eder gibi) bilgilendiriyorsak, paylaştığımız (MD demeyeceğim MD başka birşey ne olduğu için aşağıdaki yazımı okuyunuz.) altyapıların da kondisyonlarını belirtmeliyiz. Eğer bu önerim değerli forum yöneticilerimiz tarafından da onaylanırsa, bundan sonra paylaşımda bulunduğumuz altyapılara ciddi anlamda puan verip kondisyonlarını da belirtelim. Böylece aradığımız ürünü elde etmeden önce beklentilerimize uygun olup olmadığı hususunda ön bir fikir edinebiliriz.

MD'nin ne olduğuna gelince:
MD, ismini MiniDisc kelimelerinin baş harflerinden alan, Sony Corporation'ın ortaya çıkardığı ve bildiğimiz Compact Disc (CD) teknolojisi üzerine inşa edilmiş, optik ışın yoluyla veri transferi yapılmasını mümkün kılan dijital kayıt teknolojisidir. Yaklaşık 6 -6,5 cm ebatındaki diskler ile kullanılmaktadır. CD'ye göre sahip olduğu bazı üstünlüklerden ve özellikle pratik olmasından ötürü sahne çalışmalarında birinci tercih haline gelmiştir. altyapılar çoğunlukla MiniDisc'lere kaydedildiği için (ağız alışkanlığından olsa gerek) sahne çalışmaları için gerek duyulan altyapılar MD adıyla anılmakta.

Tercih sizindir. Ancak doğrusunu bilmekte fayda vardır. Bilgiyi devlet sırrı gibi saklamak tarzım değildir. Bu nedenle paylaşmak istedim.

Tüm forum katılımcılarına saygılarımı ve sevgilerimi sunarım...